ingrijitor batrani la domiciliu

23 de femei din localitatea Bereni din județul Mureș, s-au calificat în ocupația de îngrijitoare bătrâni la domiciliu, prin cursurile de formare profesională gratuite, organizate de R4- Consultanță și Formare Profesională. Acest curs a fost derulat în cadrul proiectului ”Promovarea unui model de dezvoltare sustenabilă a resursei umane din mediul rural- DRUMS”

Cursul s-a desfășurat în perioada 4 iunie 2015 – 5 august 2015, iar examenul a fost susținut de către cele 23 de cursante, în data de 6 august.

Prin participarea la acest curs, a fost vizat obiectivul specific 1 al proiectului – creșterea capacității de ocupare a 720 de persoane din grupul țintă (210 persoane inactive, 180 persoane in cautarea unui loc de muncă, 90 șomeri, 240 persoane ocupate în agricultura de subzistență) prin furnizarea de servicii de ocupare.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în Oameni! şi implementat de Fundația Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională- CREFOP în parteneriat cu AJOFM Mureș, Asociația Agora 2013, AJOFM Satu Mare, SC R4-Consultanță și formare profesională și Best Institut- Austria.

Informații suplimentare cu privire la cursurile organizate în cadrul proeictului se pot obține scriindu-ne la adresa: cursuri@crefop.ro și de pe site-ul proiectuluiwww.proiect-drums.ro

Informații suplimentare despre cursurile derulate de Partenerul 4, R4- Consultanță și Formare Profesională, le puteți găsi pe site-ulhttp://r4consultanta.ro/ la secțiunea cursuri de calificare